siemens

AcustMED, prezent in domeniul protezarii auditive din Republica Moldova, este unic distribuitor SIEMENS/REXTON, oferind o linie completa de aparate auditive intra/ retroauriculare si accesorii.

Compania REXTON, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul protezarii auditive, a fost integrata in urma cu 8 ani in concernul Siemens, adaugandu-se astfel un plus in cercetarea si inovarea aparatelor auditive.

AcustMED este cea mai serioasa companie de protezare auditiva din Republica Moldova care este angajata in solutionarea tuturor nevoilor persoanelor cu hipoacuzii si se bucura de solutionarea acestor probleme in obtinerea unei vieti mai bune a clientilor sai asigurand confortul utilizarii aparatelor auditive prin solutii pentru fiecare client in parte.

Specialisti

AcustMED are o echipa tanara, dar cu multa ambitie si experienta in domeniu, pusa in slujba dvs. pentru a va putea oferi servicii de calitate, tehnologie de ultima generatie, iar hipoacuzia sa nu mai constitue o problema, si pentru ca fiecare problema de auz sa isi gaseasca solutia corecta. Scopul acestei echipe este de a va oferi solutii cu tehnologie de ultima generatie utilizata la standarde cat mai ridicate. Fiecare pierdere auditiva este unica si de aceea fiecare solutie in parte trebuie adaptata. Intr-o lume bazata pe inovatie ne putem lauda cu tehnologii de ultima ora, produse de top in lume, utilizarea de noi descoperiri si aplicatii in domeniu si un personal specializat timp de 3 ani prin programul german de invatamint sustinuta de catre prestigioasa Academie de la Lubeck prin Programul European Leonardo da Vinci.

 Servicii:

* Consultatie gratuita;
* Audiometrie tonala;
* Audiometrie vocala;
* Audiometrie in camp liber;
* Reglarea aparatelor auditive;
* Verificarea aparate auditive/olive;
* Confectionarea olivelor individuale in laboratorul propriu;
* Inlocuirea tuburilor de sunet;
* Verificarea si inlocuirea bateriilor;
* Reparatie aparate auditive si accesorii;
* Deplasari la domiciliu pentru pacientii netransportabili.

 

     
 
 
 
oto
 
 
 
 
 

Centrul de audiologie si protezare auditiva AcustMED este acreditat conform Standardelor Internationale.

 

© 2010 AcustMED