siemens

SIEMENS este producatorul preferat de majoritatea hipoacuzicilor din lume, 1 din 3 proteze vândute la nivel mondial purtând marca SIEMENS. Toate aparatele auditive SIEMENS au circuit complet digital.
Compania SIEMENS este renumita pentru spiritul inovator si solutiile complete în domeniile industriei, energiei si sanatatii. În Divizia Medicala, în special a aparatelor auditive aceasta caracteristica este vizibila în implementarea celor mai moderne tehnologii pe piata serviciilor de sanatate. Firma SIEMENS are o experienta de peste 100 de ani în tehnologia audiologica. SIEMENS este cunoscuta în întreaga lume ca lider în inovatii tehnice ce ajuta oamenii sa traiasca si sa comunice mai bine.SIEMENS lucreaza cu universitati de renume, clinici si centre auditive pentru a gasi dolutiile optime pentru auzul dumneavoastra.Protezele SIEMENS sunt rezultatul unor cercetari stiintifice laborioase.

 
rexton De peste 50 de ani, REXTON furnizeaza profesionistilor din domeniul auditiv (medici ORL si audiologi) solutii inovatoare si inteligente pentru îmbunatatirea auzului. Ascultând nevoile unice ale profesionistilor din domeniu si ale persoanelor cu afectiuni ale auzului, REXTON a dezvoltat solutii de înalta calitate si de încredere.
Compania REXTON, cu o experienta de peste 50 de ani în domeniul protezarii auditive, a fost integrata în concernul SIEMENS, adaugându-se astfel un plus în cercetarea si inovarea aparatelor auditive.
Profesionistii din domeniul auditiv din întreaga lume au ales instrumentele auditive REXTON datorita traditiei firmei de a oferi cea mai avansata tehnologie si instrumente de cea mai înalta calitate din industria auditiva. Ca lider în industrie, REXTON furnizeaza o întreaga gama de instrumente auditive care acopera toate tipurile de pierderi ale auzului. REXTON se dedica în a-i ajuta pe cei cu afectiuni ale auzului sa se bucure de o mai buna calitate a vietii prin dezvoltarea unor instrumente auditive confortabile, usor de purtat si de utilizat.
 
 
dreve
Firma germana "Dreve Otoplastik". Inovatie bazata pe traditie - timp de 60 de ani! Acesta este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente si materiale pentru laboratoarele de otoplastie, si mijloacele pentru ingrijirea aparatelor auditive. Produsele Dreve sunt cunoscute in lume prin inalta sa calitate si tehnologie avansata.
 

phonak

Imbunatatirea continua a tehnologiei - unul din principiile de baza a companiei elvetiene Phonak. Fondata in 1947, mereu in cautare de noi solutii, astfel incat pe buna dreptate considerat unul dintre liderii din domeniul inovatiei tehnologice.
 

Centrul de audiologie si protezare auditiva AcustMED este acreditat conform Standardelor Internationale.

 

© 2010 AcustMED